Advertentie

Het verhaal heeft meerdere verhaallijnen. Deze verhaallijnen zie je door de ogen van de personages waarover het in dat hoofdstuk gaat. Boven het hoofdstuk staat duidelijk de naam van het personage, de plaats waar het zich afspeelt en wanneer. Dit is een heel handig houvast. De verhaallijnen lopen naast elkaar en worden naar mate het boek vordert steeds meer met elkaar verweven tot een mooi complex, maar kloppend geheel. De auteur heeft dit heel knap gemaakt. Enerzijds krijg je al lezende wel een vermoeden waar het heen gaat of wat er gaat gebeuren. Hoe de puzzelstukjes op zijn plaats vallen blijft tot het eind toe een verrassing. Het is een ijzersterk plot. In een woord geweldig.
De personages zijn heel verschillend wat betreft het karakter en het leven dat ze leiden. De glitter en glamour van een filmster en de productie van de nieuwste film staan centraal. Het leven van een dragqueen en van een fotomodel komen aan bod. De liefde van een gaykoppel is ook een verhaallijn. Boeiende personages die mooi zijn uitgewerkt in een verhaal vol verraad en intriges. Een heel origineel boek wat betreft het verhaal en de personages die erin voor komen.
De schrijfstijl is vlot. Het boek leest heerlijk en makkelijk weg. De plotwendingen houden je in zijn greep en weten je nieuwsgierig te maken zodat je graag verder wilt lezen.
Bloedmaan is weer een top thriller van Johnny Bolle! Een boek dat je moet lezen.

Reacties op: Een Top Thriller

43
Bloedmaan - Johnny Bollé
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker