Advertentie

Melissa Skaye (1972) is auteur van o.a. de VT-thrillerreeks. Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos.

Verzwegen trauma is het zesde deel in de VT-thrillerreeks.

Verzwegen trauma vertelt het verhaal over een dader die de onderbenen amputeert van zijn slachtoffers wanneer zij slapen. Als zij ontwaken zien zij hun onderbenen tegen de muur staan, hun telefoon buiten bereik liggen en weten ze niet wat hen is overkomen en waarom.
Aan Sanne Philips en Luca Borra de moeilijke taak om de dader te vinden.
Tevens worden zij ingezet om een andere zaak op te lossen, namelijk de moord op een 39-jarige vrouw.
Om het geheel nog wat meer druk te geven mag Sanne uitzoeken of de zelfmoord van de toenmalige vrouw van haar levenspartner Will echt een zelfmoord was.
Juist omdat dit het zesde deel is van de VT-reeks heb je als lezer toch wel een achterstand wanneer je de eerdere delen niet hebt gelezen. Er wordt regelmatig terug gegrepen naar personages en gebeurtenissen in de vorige delen. Hierdoor is vooral het eerste deel van het boek verwarrend en wordt pas op 2/3 van het boek het lezen wat makkelijker. Het is hierdoor voor de lezer moeilijk om direct in het verhaal te komen en moet er echt moeite gedaan worden om de aandacht erbij te houden.
Wanneer je niet teveel aandacht besteed aan die (soms overbodige) info merk je dat er veel spanning in het boek is verwerkt. Het plot is goed uitgewerkt en tot het einde toe is onduidelijk wie de dader is en of er een verband is tussen de verschillende zaken.
Verzwegen trauma is best een goed boek mits je de vorige delen ook hebt gelezen.

Reacties op: Verzwegen trauma

37
Verzwegen trauma - Melissa Skaye
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,00 Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker