Wanneer komt deel 2 uit?

BJMJanssen 05 november 2025
Gefrustreerd gooide ik dit boek van mij af, want… waar is de rest! Ik wil een deel 2, want wat een leesreis is Straatvegers van Londen. Vanaf de eerste bladzijde trekt Alieke je mee de mistige straten van Londen door. De hoofdpersoon Mitchell zet zich vast in je hoofd en blijft ook nadat het boek uit is rondspoken in je gedachten. Hoe gaat het allemaal verder met de slinkse William Brooks en het criminele imperium van de Pearsons? Ik wil het zo graag weten!

De titel is goed gekozen, gaandeweg leer je wie of wat die straatvegers zijn. De kaft past goed bij de toon en mysterie van het verhaal.

Nee, Straatvegers van Londen is geen literaire Harry Mulisch, maar wel een heerlijk vlot geschreven verhaal, met eigenzinnige en soms ook humoristische dialogen. De een na de andere bladzijde vliegt voorbij, zelfs al ben ik geen grote lezer.

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.