Advertentie

Om ieders geheugen op te frissen begint het boek met een korte terugblik naar het eerste en tweede deel. Voor de volledigheid en om alles goed te kunnen volgen, is het overigens wel verstandig om de vorige delen gelezen te hebben voordat je aan dit derde boek begint.

‘King 3: Achter gesloten deuren’ gaat verder waar het tweede deel is geëindigd. Meteen vanaf het eerste hoofdstuk zit je weer helemaal in het verhaal. Olivia Lewis heeft een fijne schrijfstijl en weet haar lezers van het begin tot het einde te boeien. Doordat dit alweer het derde deel is over Luci, Josh en Benjamin begin je deze personages steeds beter te leren kennen. De auteur heeft de mogelijkheid om haar personages uit te diepen en een duidelijk karakter te geven, en daar maakt ze goed gebruik van. Je ontdekt bijvoorbeeld dat niet iedereen is wie je dacht dat hij of zij was. Erg interessant gedaan.

Op een gegeven moment zit je zo in het verhaal dat je bijna niet doorhebt dat je het laatste hoofdstuk van ‘King 3: Achter gesloten deuren’ aan het lezen bent. Dacht je dat het vorige deel al een mega-cliffhanger had, dan overtreft dit deel dat helemaal. Het einde is haast gemeen te noemen, vooral omdat je nu nog niet door kan lezen in het vierde en laatste deel. Kom maar op met ‘King 4’!

Reacties op: Boeit van het begin tot het einde

4
Achter gesloten deuren - Olivia Lewis
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker