Advertentie

'Eerbetoon' kent een interessant hoofdpersonage. Cilla heeft tot nu toe al veel meegemaakt in haar leven, ondanks dat ze nog geen 30 jaar is. Langzamerhand ontdek je hoe haar jeugd was en wat dat heeft betekend voor haar volwassen persoon. Het is mooi om te lezen hoe Nora Roberts dit personage diepgang en karakter heeft gegeven.

Het verhaal leest prettig. Door de beeldende schrijfstijl van Roberts zie je de personages en de omgevingen zo voor je. Heerlijk! Daardoor gaat een verhaal nog meer voor de lezer leven. Ook de verschillende elementen die aan bod komen - liefde, spanning en verwerking - zorgen ervoor dat je geboeid door blijft lezen en benieuwd bent wat er allemaal nog volgt.

Cilla droomt af en toe over haar oma, waarin ze als het ware met haar praat, zijn in het begin even wennen. Je weet in eerste instantie niet precies wat je ermee moet en wat voor functies ze in het verhaal hebben. Dat wordt uiteindelijk wel duidelijk en blijkt wel degelijk een meerwaarde te hebben.

De ontknoping van 'Eerbetoon' is verrassend en spannend tegelijkertijd. Je krijgt antwoorden op al je vragen en slaat met een tevreden gevoel het boek dicht. Roberts heeft wederom een interessant boek geschreven.

Reacties op: Interessant boek

76
Eerbetoon - Nora Roberts
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker