Advertentie

Na het lezen van ’Zomer in het Duincafé’ had ik een aantal personages uit het Duincafé in mijn hart gesloten. Wat heerlijk om te ontdekken dat er een nieuw boek over deze bijzondere plek was verschenen. In principe kun je de boeken los van elkaar gelezen, maar voor de volledigheid zou ik ze op de juiste volgorde lezen.

Debbie Johnson begint met een interessant kijkje in het verleden van de zussen Becca en Laura. Daarna maak je een sprong naar het heden en kom je steeds meer te weten over Becca. De auteur laat goed zien dat de zussen heel verschillend zijn. Het kan zijn dat je iets langer aan Becca moet wennen dan aan Laura, maar daarmee laat de auteur zien dat ze krachtige en interessante personages weet neer te zetten. En gelukkig komen er een heleboel leuke (bij)personages uit ‘Zomer in het Duincafé’ voorbij.

‘Kerstmis in het Duincafé’ leest fijn en laat je weer even terug zijn in Dorset. Het is er een stuk kouder dan in zomer, maar het is er zeker niet minder gezellig. Je ziet de omgeving, de personages en de situaties zo voor je. Het blijft heerlijk als een auteur dat voor elkaar krijgt. Johnson heeft een bijzondere locatie gekozen voor haar boeken. Waar zou het eventuele derde deel over gaan? Er blijft daar namelijk genoeg ruimte voor over…

Reacties op: Krachtige en interessante personages

26
Kerstmis in het Duincafé - Debbie Johnson
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker