Advertentie

‘Leven met een leugen’ wordt verteld vanuit Sophie Wolters. Je leert haar langzaamaan steeds beter kennen en ontdekt wat zij zoal in het verleden heeft meegemaakt. In het begin van het boek ben je nog even zoekende waar Wendy Brokers met het verhaal naartoe wil gaan, maar vanaf het moment dat Sofie en Jelle niet onder elkaar uitkunnen heeft de auteur je te pakken. Stukje bij beetje ontdek je de geheimen van enkele personages en dat laat je als lezer niet altijd onberoerd. Een aantal scènes uit het boek lees je met tranen in je ogen of huil je misschien zelfs even heel hard. Je kunt namelijk ineens terugdenken aan een eigen verlies…

Brokers heeft een aantal mooie en leuke personages gecreëerd. Ondanks hun verleden en/of hun streken sluit je ze uiteindelijk allemaal stuk voor stuk in je hart. Door de fijne schrijfstijl van de auteur zie je deze mensen en de omgevingen waarin het verhaal zich afspeelt helemaal voor je. Daardoor komt een verhaal nog meer tot leven. Heerlijk!

Richting het einde van het verhaal volgt een mooie en emotionele ontknoping. Je wil eigenlijk nog helemaal geen afscheid nemen van deze leuke groep mensen. En dan ontdek je in ‘Het dankwoord’ dat er een los te lezen eerder deel is verschenen, getiteld ‘Baguette met jam voor twee’. Leuk!

Reacties op: Mooi en emotioneel verhaal

84
Leven met een leugen - Wendy Brokers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker