Advertentie

Eeuwige leven is het derde en laatste deel in de everlife-triologie. De doelgroep waar Gena Showalter deze triologie voor schrijft is 15-18. Het verhaal word vertelt vanuit de ogen van Tenley.
Maar is deze afsluiter net zo goed als haar vorige boeken?

Nadat Tenley na lang twijfelen heeft gekozen voor Troika. Nadat ze haar eerste dood heeft ervaren komt ze in Troika terecht. Hier word ze opgevangen door veel mensen. Wat de mensen in Troika echter niet weten is dat Tenley stiekem samenwerkt met Killian, die in Myriad woont. Met behulp van Killian is ze overtuigt om de twee rijken samen te laten werken en de oorlog tot een eind te brengen. Als Tenley beseft dat ze de verkeerde keus heeft gemaakt en valt voor Killian stuiten ze op nog meer problemen. Zal het ze lukken om de rijken tot vrede te krijgen? En hoe zal het gaan met hun liefdesleven?

Gena Showalter heeft alweer een succesvol boek weten uit te brengen. De trilogie is makkelijk te lezen en zit boordevol avontuur en liefde. Voor sommige zal de triologie een beetje te klef zijn.
Maar mag dit de pret drukken? Nee, zeker niet. Dit boek laat goed zien hoeveel iemand van een ander kan houden ook al is hij/zij je vijand. Er zit dus een goede boodschap achter het verhaal ondanks dat het soms een beetje klef kan zijn.

Reacties op: Eeuwige leven

65
Eeuwige leven - Gena Showalter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker