Advertentie

De eilanden is een verhalenbundel van Suzanne Vermeer. Het boek bevat 7 thrillerverhalen, met een vrouw in de hoofdrol, die elk haar eigen geheimen heeft. De 7 korte verhalen spelen zich – zoals de titel al verklapt – af op diverse eilanden; van het Nederlandse eiland Ameland tot het Caribische eiland Curaçao. De verhalen zijn zeer verschillend, in het ene verhaal wordt een vermissing in scène gezet, terwijl in een ander verhaal een vrouw haar man koelbloedig vermoordt. De diverse verhalen zorgen voor een prettige afwisseling in deze bundel.

Suzanne Vermeer schrijft winter- en zomerthrillers, waaronder al vele bestsellers. De eilanden vertelt meer dan één verhaal en is daarmee zeven thrillers in één. Het leuke aan korte verhalen is dat je ze even lekker tussendoor kunt lezen. Als je zin hebt om even alles om je heen te vergeten, maar geen tijd hebt voor een heel boek.

De verhalen van Suzanne Vermeer zijn geschreven in een toegankelijke schrijfstijl en lezen daardoor vlot. De spanning wordt opgebouwd en eindigt in een boeiende ontknoping. De thrillerverhalen in dit boek zijn verschillend, waarbij de een ook spannender is dan de ander. De verhalen zijn ongeveer 10-15 bladzijden.

De eilanden is een leuke verzameling van thrillerverhalen van de hand van Suzanne Vermeer. De verhalen zijn divers, waardoor een gevarieerde thrillerbundel is ontstaan.

Reacties op: Leuke verzameling van thrillerverhalen

143
De eilanden - Suzanne Vermeer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 9,99 Bestel het e-book € 6,99
E-book prijsvergelijker