Advertentie

Altijd al willen weten hoe het verhaal verder ging, nadat je The Handmaids Tale uitgelezen had? Dit boek beantwoord al je vragen!
Zoals de titel al aangeeft, het boek bestaat uit drie testamenten, geschreven door een Aunt, een meisje in Gilead en een meisje buiten Gilead. Gezamenlijk vertellen zij het verhaal. Het verhaal speelt zich af zo'n 15 jaar nadat Offred haar toekomst tegemoet ging in The Handmaids Tale. Het boek geeft met name inzicht in de rol van de Aunts in de opbouw (en ondergang? ) van Gilead.
Het is lastig om het boek te omschrijven zonder iets te verklappen. Loop jij na het lezen van The Handmaids Tale nog steeds rond met vragen, lees dan dit boek zeker! Ben jij degene die The Handmaids Tale nog niet gelezen heeft en denk je erover om The Testaments te gaan lezen? Ik zou je willen aanraden eerst The Handmaids Tale te lezen. De informatie over Gilead in dat boek heb je naar mijn mening nodig om The Testaments te begrijpen!
Ik vond het een leuk boek, fijn dat de vragen beantwoord zijn, maar het vervolg had van mij ook achterwege gelaten mogen worden. Er is niets mis met een open eind en het gebruiken van je eigen fantasie!

Reacties op: The plot thickens...

27
The Testaments - Margaret Atwood
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker