Advertentie

” De Brexitmoorden” een heerlijk spannend boek, vlot geschreven en wat een opening, je bent meteen getuige van een moord en vanaf dat moment wordt je meegezogen in verhaal dat je niet meer weg kunt leggen. Met een razend tempo volgen de vele onverwachte plottwists. Wat ook oppvallend was in het boek was de humor die er in verwerkt was, gebeurd echt niet vaak dat je op sommige momenten lachend een thriller zit te lezen… en dan die termen die de uitgebluste commesaris gebruikt, probeer dat maar eens goed uit te spreken…. je breekt je tong er over.. wat weer een volgend lachsalvo oplevert.

De titel verraad het al, het natuurlijk o.a. over de brexit ( nog steeds actueel), maar ook over de Gele Hesjes en de klimaatverandering en alle commotie die dat te weeg brengt. Kortom de actualiteit wordt niet uit de weggegaan.

De personages zijn zeer levendig beschreven net als de scenes, je beleefd het echt. Een boek dat bezig houdt, je denkt iedere keer de dader te weten, maar dan geeft de auteur weer een beetje prijs en zit je er weer naast…

Absoluut een aanrader !

Reacties op: Heerlijke Thriller

23
De Brexitmoorden - Hugo Luijten
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 15,99
E-book prijsvergelijker