Advertentie

Als je het boek eerst voor je hebt, denk je van ja waar gaat het niet over en zal het wel boeiend zijn.. Nou dat is het zeker, je wordt meteen in het verhaal opgezogen en wilt het boek niet meer weg leggen.

Flo is een kleuterjuf en die heeft zo een vermoeden dat een van de kinderen thuis niet juist behandeld wordt en doet er alles aan het kind te beschermen… Dat is in het kort waar het over gaat.

Het boek heeft twee lijnen, het heden : Flo wordt stevig aan de tand gevoeld op het politiebureau en telkens flashbacks van wat er gebeurd is. Beetje bij beetje vallen uit eindelijk de puzzelstukjes op zijn plaats.

Het boek is zeer vlot geschreven, mede door de korte hoofdstukken. De personages zijn goed beeldend geschreven, met name Flo, die leer je goed kennen o.a. door gebeurtenissen in haar verleden.

Het thema wat de auteur hier behandelt is een altijd actuele helaas : kindermishandeling. De auteur weet heel goed te beschrijven hoe moeilijk het voor de omgeving is het te ontdekken, kind te beschermen en het te stoppen. Je loopt tegen muren en ongeloof op. Boek is een echte aanrader!

Reacties op: Goede Thriller

40
Vissen praten niet - Tine Bergen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,95 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker