De huurder

Het verhaal gaat over Blake Porter, hij heeft een goede baan als adjunct-directeur, een prachtig huis en is verloofd met de knappe Krista. Blake kent zijn leidinggevende al tien jaar en zijn toekomst ziet er geweldig uit. Maar dan stort het allemaal in en raakt hij in de financiële problemen. Ze besluiten een kamer te verhuren, maar een geschikte huurder vinden is nog niet makkelijk.
Wanneer de charmante Whitney zich aanmeldt als huurder, lijkt ze perfect. Alleen gebeuren er plotseling vreemde dingen. Het gevaar komt van binnenuit.
Beeld Blake zich dit allemaal in? Er is een dunne lijn tussen realiteit en paranoia.

ᴏᴘɴɪᴇᴜᴡ ɢᴀᴀᴛ ᴇʀ ɪɴ ᴍɪᴊɴ ʜᴏᴏꜰᴅ ᴇᴇɴ ᴀʟᴀʀᴍʙᴇʟ ᴀꜰ, ʜᴏᴇᴡᴇʟ ʜᴇᴛ ɪɴᴍɪᴅᴅᴇʟꜱ ᴇᴇʀᴅᴇʀ ᴇᴇɴ ꜱɪʀᴇɴᴇ ɪꜱ.

Wat ik heb genoten van dit boek! Het verhaal is zo bizar, dat het genieten is voor de thrillerliefhebber. Het verhaal is in ik-perspectief geschreven en je leest duidelijk de beleving van Blake en de emoties dat hij gek dreigt te worden. Het wantrouwen groeit met elk hoofdstuk bij hem. Doordat de korte hoofdstukken elke keer eindigen met een cliffhanger, wil je snel verder lezen. Het verhaal is onvoorspelbaar en heeft bizarre gebeurtenissen. Bij elk personage heb je als lezer je twijfels, want wie spreekt er de waarheid? Wie is er nou echt gevaarlijk?

De schrijfstijl en spanning van dit boek, deed mij denken aan het boek ‘De Hulp’. Het is een echte Freida McFadden boek!

In september kunnen we het nieuwe boek ‘Een voor een’ van Freida McFadden verwachten. En in november komt er nog een boek: ‘De crash’.

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez