Advertentie

Wat krijg je als je een Narwal met een Albatros kruist? Een Nartros natuurlijk! Een enorm leuk flip-flap boekje met verschillende winterdieren. Maakt zelf de leukste en grappigste combinaties, totaal 121 mogelijkheden met grappige rijmpjes. Na het lezen van dit boekje ben je heel wat informatie over al deze winterdieren rijker.

Kinderen kunnen met dit “Flip-Flap winterdieren” boek zelf dieren samenstellen, wat natuurlijk zorgt voor hilarische combinaties. Dit boekje lees je zeker met een lach op je gezicht. Zelfs de gecombineerde namen zijn erg grappig. Een Pinbeer, Albaka, Veelrus en een Renvraat, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het met behulp van dit boekje samenstellen. Natuurlijk komt elk plaatje met een stukje informatie over het betreffende dier. Zo heb je dus aan de rechterkant de illustratie van het winterdier en aan de linkerkant de bijbehorende informatie.

Het is een ringband boekje met een harde en stevige kaft eromheen. Ideaal natuurlijk voor jonge kinderen. Zo kunnen ze hem nog eens laten vallen, zonder dat het boek direct stuk of beschadigd is. Ook de pagina’s die je omslaat zijn van heel dik en stevig karton, wat enorm fijn is, want je blijft natuurlijk heen en weer bladeren met dit boekje. De kwaliteit is gewoon heel erg goed.

De tekst is op rijm geschreven, wat een kinderboek toch altijd net even iets extra’s geeft. Het is daardoor soepel en prettig voor te lezen en kinderen pakken rijm toch altijd beter en sneller op. Zo is dit boekje op een hele leuke, speelse en kindvriendelijke manier ook nog eens leerzaam. Je kunt samen de gekste en grappigste dieren samenstellen, zo heb je absoluut een hele leuke tijd en veel plezier samen.

De illustraties van Axel Scheffler passen echt perfect op elkaar. De pagina’s zijn door de helft gedeeld, waardoor je de samenstellingen kunt maken (je kunt onder en boven wisselen). Ook de fantasie combinaties sluiten heel mooi op elkaar aan, zodat het ook echt een grappig dier voorstelt. Je kunt kinderen hele leuke vragen stellen en er bijvoorbeeld een spelletje van maken of een dier wel of niet echt bestaat. Flip-Flap winterdieren is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Reacties op: Stel zelf grappige en gekke dieren samen!

1
Flip Flap Winterdieren - Axel Scheffler
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker