Advertentie

Veelbelovende start van een trilogie voor de jeugd vol spanning, vriendschap, heldenmoed, geheimen en de strijd tegen monsters. Een meisje als heldin. Een sprookjesachtige wereld en de strijd tegen het kwaad, waarbij het spannend blijft waar het kwaad vandaan komt.

Ottilie, een meisje van 13 jaar, en haar 2 jaar jongere broertje Wallie groeien op in een moerasland met armoede en mistroostige taferelen. Op een dag verdwijnt haar broertje. Ottilie gaat op zoek en ontdekt dat Wallie samen met andere jongens is ontvoerd. Om hem terug te halen, knipt Ottilie haar haren af en mengt zich onder de ontvoerde jongens. Ze komt terecht bij Wallie en in een geheime wereld die monsters moet bestrijden. Van ontsnappen aan de ontvoerders is geen sprake meer. Wat volgt is een intensieve training tot jager, terwijl Ottilie er alles aan doet om niet ontmaskerd te worden.

De jonge Ottilie en andere personages doen denken aan De Grijze Jager. De verschillende werelden en monsters aan Eragon. Het boek is een aanrader (!) voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar.

Reacties op: Aanrader vanaf 9 jaar

5
Ottilie en de drochtenjagers - Rhiannon Williams
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker