Advertentie

Rebel gaat over Penna Carstairs en Cruz. Penna is het derde deel van de serie Renegades. Door een gebeurtenis in boek 1 is Penna niet helemaal haar zelf meer. Zij probeert zichzelf terug te vinden door een stunt alleen uit te voeren. Op de dag van de stunt ontmoet zij Cruz in een bar waar zij vrijwel snel een connectie mee voelt en er ontstaat een chemie tussen hun. Eenmaal op het schip terug komt zij erachter dat Cruz haar nieuwe docent is.
Vanaf het begin is de chemie duidelijk in het boek die tussen Cruz en Penna speelt.
In dit boek schrijft Rebecca ook weer uit twee perspectieven waardoor je veel meer begrip voor bepaalde acties krijgt en je vanuit beide kanten alles beleeft. In de vorige twee boeken kwam Penna ook voor en dacht je haar goed te kennen. Dit boek bewijst dat je Penna nagenoeg niet goed kende en zij eigenlijk naast de stoere Renegade chick ook nog maar een jonge vrouw van begin 20 is met haar eigen issues en onzekerheden.
Ook kent dit boek weer geheimen die niet direct vrijgegeven worden, hierdoor zit je weer helemaal in het verhaal en wil je maar door blijven lezen.

Reacties op: Vermakelijk

56
Rebel - Rebecca Yarros
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker