Advertentie

Jippie, er is een tweede boek uit van de serie Het Theekophuisje… De Snuffels bakken een taart. In het eerste boek heb ik kennisgemaakt met de familie Snuffel: vader Gabriël, moeder Bo, zusje Sally en broertje Pip. Zij wonen in een Theekophuisje. Dit cadeau kreeg Steffie van haar oma, voordat ze ging verhuizen. Steffie is dol op de Snuffels. Maar deze familie heeft een groot geheim. Als Steffie niet kijkt komen ze tot leven!
In De Snuffels bakken een taart organiseren Steffie en haar moeder een verhuisfeest voor de buurtbewoners. Daarvoor hebben ze een grote paarse taart gebakken. Voordat het feest begint, krijgt de taart een mooie laag glazuur. Sally en Pip zijn onder de indruk van de grote taart en besluiten hun ouders te verrassen. Zij gaan aan de slag en bakken ook een taart. Voor de finishing touch willen ze deze ook bekleden met paarse glazuur. Daarvoor verlaten ze het Theekophuisje en sluipen naar de grote taart. Lukt het Sally en Pip om wat glazuur van de taart te pakken? Lees het nieuwe avontuur in De Snuffels bakken een taart.
Wow, opnieuw een leuk avontuur waar volop spanning in zit. Vanaf het begin zitten de kinderen in het verhaal en kunnen hier de juiste voorstelling bij maken. Ze voelen de spanning, wanneer Pip en Sally op pad gaan en hopen dat ze niet gezien worden. Wat zullen ze blij zijn, als ze ontdekken dat de familie Snuffel even later weer veilig samen in het Theekophuisje zijn!
Pippa Curnick heeft de illustraties verzorgd. Ze zijn kleurrijk, vrolijk en speels over het verhaal verdeeld. Soms beslaan ze de hele pagina!
De Snuffels bakken een taart is een feest om voor te lezen. Maar kinderen vanaf 7 jaar gaan dit verhaal zelf lezen. Het lettertype is duidelijk en de regelafstand is groot. Wat heel prettig is.
Ben jij een “snoeperd” en houd je van avonturen, dan is De Snuffels bakken een taart een aanrader!

Reacties op: Een boek voor snoepkonten en avonturiers!

2
De snuffels bakken een taart - Hayley Scott
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker