Advertentie
    Marieke Scheers Hebban Recensent

De Britse Polly heeft een droom: Wonen en werken in New York en ze vertrekt voor een studie fotografie. Vervolgens werkt ze achter de bar van een cafe, tot ze de kans krijgt om bij een dating agency aan de slag te gaan. Een leuk baan, waar ze mooie vrijgezellen ontmoet voor wie ze op zoek moet naar een date. Bij de zoektocht van Brandon stuit ze op Eve en hun chat is geweldig, waarbij Polly zich voordoet als Brandon.
Wanneer ze voor haar baas als mystery guest op bezoek gaat bij een concurrerende agency, ontmoet ze Olly en de aantrekkingskracht tussen beide is onmiskenbaar aanwezig. Maar Olly heeft een slechte naam wat vrouwen betreft en Polly heeft haar eigen besoignes, toch blijven hun wegen elkaar kruisen.

Het boek komt erg traag op gang. Er wordt veel beschreven en scenes zijn vaak te uitgebreid. Maar na de helft wordt het verhaal vlotter en leuker. Toch had wat meer humor het verhaal sprankelender gemaakt. En al is het verhaal niet erg origineel en zie je ver van te voren aankomen hoe het af gaat lopen, het is wel lekker om te lezen. Polly groeit tijdens het verhaal en wordt zelfverzekerder en geeft haar fotografie eindelijk weer een kans. Ook bij Olly gaan de ogen open in de richting van wat hij werkelijk wil. De baas van Polly blijkt een geweldige kerel net als haar huisgenoot.

When Polly met Olly is een chicklit in een originele setting van dating agency’s in New York, met leuke personages en een happy end.

Reacties op: Chicklit met originele setting

1
When Polly Met Olly - Zoe May
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker