Advertentie

Met slechts een paar boeken is Elle Kennedy een van mijn favoriete auteurs geworden. Ze krijgt het altijd voor elkaar om mij te laten lachen (soms zelfs hardop), de personages in mijn hart te sluiten en elke keer ben ik weer teleurgesteld dat het boek uit is. Vorige maand verscheen het derde deel in de Off-campus serie.

Wat me eigenlijk vanaf het begin al opviel is dat Dean en Allie echt heel anders zijn dan de personages uit de voorgaande boeken. Vooral Dean is een stuk platter en grover en dat geeft hem echt een heel eigen karakter. Op het eerste gezicht lijkt het personage vol met clichés, maar ik vond het heerlijk dat Elle Kennedy het voor elkaar heeft gekregen om hem toch een hele originele twist te geven. Maar ook Allie is lekker sarcastisch, bazig en weet goed wat ze wil. Net als Hannah uit De deal is ze lekker badass en past ze perfect in de vriendengroep.

Ik heb echt continue met een enorme grijns zitten lezen. Ik heb zelfs regelmatig hardop gelachen. De schrijfstijl van de auteur is zo lekker vlot en fijn dat het heel erg lastig om het boek weg te leggen. Met steamy scènes blijft de vaart er lekker in en voor je het weet heb je bijna 400 pagina’s uitgelezen. Hoewel dit boek wel een stuk meer seks bevat dan de twee voorgaande delen past het helemaal bij de sfeer en de personages. Dean is echt een personage dat niet zonder seks kan en geloof me, daar staat het boek vol mee. Maar tegelijk zit er ook heel veel humor in die momenten. Allie is niet op haar mondje gevallen en weet Dean goed op zijn plek te zetten, heerlijk!

Ik vind het een beetje lastig om nog verder uit te wijden over dit boek, want eigenlijk is deze net zo goed en net zo fijn als de voorgangers. Hoewel ik De deal en De fout net iets leuker vind (want hallo Graham en Logan!), heeft Dean stiekem ook mijn hart gestolen. Hij is en blijft een enorme player, maar wel eentje met een enorm hart en waarbij er heel veel schuil gaat onder het harde pantser. Ik vond het knap dat Elle Kennedy het ook voor elkaar krijgt om je als lezer ook aan hem te hechten. Hij past perfect bij Allie en dat is echt perfect op papier gezet.

Je weet dat je een heel fijn boek hebt gelezen als je baalt dat het uit is. Stiekem wilde ik een paar tranen laten toen ik de laatste pagina dichtsloeg, maar gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten (oké, oké, december) op het vierde deel, Het doel. Mocht je nog niet zijn begonnen met de boeken van Elle Kennedy, begin dan vandaag nog met De deal. Je gaat er geen spijt van krijgen!

Waardering: ****,5

Reacties op: Perfect deel in de serie, maar toch lekker anders!

45
Het einde - Elle Kennedy
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker