Echt geen meet cute
Wat als je iemand nodig hebt, iemand die even een bepaalde plek in kan nemen, een klant kan charmeren, iemand die je even wat rust en ademruimte geeft en iemand die achter dit alles niets meer zoekt dan wat er is afgesproken.
Lottie en Huxley zijn beide op zoek en komen elkaar (on) toevallig tegen.
Lottie wil werk, geld en een woonst. Huxley wil een verloofde, zwanger en een deal binnenhalen.
Et voila, ze gaan een overeenkomst aan, ieder krijgt wat hij wil of juist toch niet?
En kunnen ze het zakelijk houden of zorgen omstandigheden tot een aantrekkingskracht die niet te ontkennen is?
Dit is zo een verhaal waarvan je het einde kent, maar niet de omwegen en de vele obstakels.
Het geeft hierdoor zo een leuke en bizarre situaties dat het smullen, lachen en gieren is.
Steamy is het zeker met momenten en vooral niet met een klassieke benadering!
Toch krijg je ook ernstige en persoonlijke issues mee, die het verhaal juist tot een echte new adult maakt.
Meghan Quinn gaat voluit in verhaallijn en personages. Een standaard basis met vele twisten en unieke wendingen.
Voor mij een typisch Meghan Quinn verhaal, die zo gretig wegleest en je meesleurt in de vele avonturen.
Heerlijk, dus kom maar op met Cane nummer twee!
4 sterren
@missp_her_books_read
Lottie en Huxley zijn beide op zoek en komen elkaar (on) toevallig tegen.
Steamy is het zeker met momenten en vooral niet met een klassieke benadering!
Heerlijk, dus kom maar op met Cane nummer twee!
4 sterren
@missp_her_books_read