Advertentie

3⭐ Dit is nu het derde boek dat ik gelezen heb van Jenny Colgan en ik begin me te realiseren dat ik voor het volgende boek een schaal met lekkernijen moet heb klaar liggen.

Ik vond dat het verhaal goed begon en ik kon niet wachten om meer over Polly te lezen en haar verhuizing naar Polbearne. Ik vond de papegaaiduiker een leuke toevoeging en het dorpje aan de kust gaf de perfecte sfeer aan het verhaal. De manier waarop Jenny Colgan het eten kan beschrijven is gewoon geweldig - ik kon het brood haast proeven!

In het begin dacht ik dat het absoluut beter ging zijn dan Café, Zon & Zee, maar uiteindelijk vond ik dat verhaal toch net wat leuker. Ik heb het idee dat er een punt in al haar boeken is waarop het verhaal nogal gehaast verloopt. We leren de andere personages in het verhaal niet écht kennen net wanneer je dacht dat dat wel het geval was. Ook viel me een bepaald thema in haar boeken op... De Amerikaanse zakenman. Het is gewoon iets waar ik snel genoeg van heb aan het einde van een boek.

Ik heb wel echt serieus honger nu.

Reacties op: Heerlijke baksels

172
De kleine bakkerij aan het strand - Jenny Colgan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker