Wat een avontuur

Pangan 04 november 2025
Het klinkt cliché, maar dit is werkelijk een verhaal met een lach en een traan. Een romantische start met de liefde voor Nancy. (In mijn hoofd klonk “Aye fond Kiss” in liefelijke harpklanken) Je voelt dat er drama aankomt, maar mijn God, ik heb het boek even weg moeten leggen om een tissue te pakken.

Straatvegers van Londen laat zien hoe rauw het leven kan zijn, maar dat er altijd een zonnetje schijnt achter de wolken. Dat vergevingsgezindheid belangrijk is, wat er ook gebeurd... Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: wachten op deel 2 duurt te lang! #ovenschaal

Hopelijk komt dit boek een keer in hardcover met sprayed edges uit. Al is de kaft nu al pakkend in de mysterieuze grijs/bruintint.

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.