Advertentie

"Huurster gevraagd voor goedkoop appartement, in ruil voor hulp in huis.'
De advertentie leek zo perfect.
Anne-Laure is hoogzwanger, hormonaal labiel en heeft net ontdekt dat haar vriend de term monogamie nogal ruim interpreteert. Alles wat ze wil is een veilig nest voor haar baby, dus trekt ze in bij Louise en haar dementerende man Roger.
Net wanneer ze haar leven en hormonen weer in de hand heeft, vindt ze in een lade een verborgen manuscript. Het schetst een misdaadverhaal met in de hoofdrol Roger, Louise en een lijk dat maar niet wil verdwijnen. Is dit huis wel veilig?

Het derde boek van deze schrijfster. Na het lezen van Maurice en Justine is ook dit derde boek een feestje om te lezen.
Telkens weer weet de schrijfster op humoristische wijze vooral oudere mensen op een bijzondere manier een rol te geven in haar boeken. In dit boek een verhaal binnen een verhaal, wat waar kan zijn of toch niet? Waarbij je je als lezer af kunt vragen of de schrijfster een beetje gek is of de hoofdpersonen die zij tot leven laat komen?
De denkwijze van deze schrijfster is zo ontzettend origineel. Absoluut de moeite van het lezen waard als los boek maar des te leuker als je Maurice en Justine ook gelezen hebt. Briljant en tijdloos.

Reacties op: Louise

34
Louise - Anne-Laure Van Neer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker