Advertentie

Drie broers. Een dode. Geen antwoorden.
In de eenzame outback van Australië staan twee broers bij de omheining die hun boerderijen van elkaar scheidt. Ze zijn elkaars dichtstbijzijnde buren, hun huizen liggen drie uur rijden van elkaar. De derde broer ligt dood aan hun voeten.
Cameron maakte zich ergens zorgen over. Besloot hij om zelf zijn dood tegemoet te lopen? Als hij dat niet heeft gedaan, blijven er in deze afgelegen omgeving maar weinig verdachten over.
Eenmaal thuis bij de achtergebleven familie wordt het wankele evenwicht op de boerderij verstoord. Niet alleen verdriet, maar ook verdenkingen spelen hoog op…

De ellende in sommige families lijkt nooit te eindigen. Een verhaal waarin ik de personages heel langzaam leerde kennen en heel langzaam de problemen die zij met elkaar hebben boven tafel komen in de eenzame outback van Australië.
De hitte en eenzaamheid is tussen de regels door te voelen. Deze schrijfster behoort absoluut tot een van mijn favorieten want met alledrie haar boeken heeft ze het voor elkaar gekregen om te blijven boeien en de spanning tussen de personages tergend langzaam te laten oplopen.

Reacties op: Verlaten

218
Verlaten - Jane Harper
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker