Advertentie

Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze nam een risico. Een berekend risico. Een affaire van veertien dagen in het zuiden van Frankrijk was immers makkelijk toe te dekken. Vol overgave geniet ze. Is het peilloze verdriet om de dood van haar dochtertje een mogelijke verklaring? Hij houdt van haar. Ontegensprekelijk. De tragedie die zij samen hebben doorstaan heeft hen alleen maar sterker gemaakt. Maar als zijn ex-vriendin na jaren opnieuw contact opneemt met hem, komt alles op losse schroeven te staan. Hij voelt hoe beïnvloedbaar hij is, hoe kwetsbaar. Als ze terugkeren van hun vakantie uit Frankrijk blijkt echter dat meerdere mensen op de hoogte zijn van haar affaire. Haar zorgvuldig bewaarde geheim dreigt uit te komen. Zij zet alles op alles om haar relatie en haar gezin te redden. Maar haar onbekende vijand blijkt niet alleen perfide en meedogenloos, hij weet ook alles van haar en zij niets van hem... Het begin van een ongelijke strijd.

Het verhaal is in de ik vorm geschreven vanuit de vrouw en de man. Beiden komen tot leven in mijn hoofd. Hun worsteling met het verdriet van het verlies van hun dochtertje, hun relatie onderling maar ook hoe die op losse schroeven komt te staan.
Ik heb dit boek bijna in één adem uitgelezen omdat ik meegezogen werd in dit verhaal, waar de spanning heel langzaam opgebouwd wordt. Hoe heden, verleden en alles wat er gebeurt samenkomt is geweldig. Ik heb het niet aan zien komen! Heel graag gelezen! Een aanrader!

Reacties op: Verleid me

225
Verleid me - Anja Feliers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker