Advertentie

De nachtmerrie van iedere ouder. Als Eva na een spelletje verstoppertje vanuit haar schuilplek tevoorschijn komt, kan ze haar dochter van vijf nergens meer vinden. Een zoektocht levert niets op, het meisje lijkt spoorloos verdwenen. De politie wordt ingeschakeld en dan begint het eindeloze wachten. Waar is Lisa? Wie heeft het op haar voorzien en waarom?

Tijdens het lezen geen idee gehad dat dit een vervolg was op Alleen Eva.
We maken kennis met een samengesteld gezin waarin nog contact is met de ex man van de vrouw en de kinderen uit zijn eerste huwelijk.
Als het oudste dochtertje verdwijnt tijdens het verstoppertje spelen kan het iedereen zijn geweest die haar meegenomen heeft.
Er komen heel veel personages tevoorschijn met ieder hun eigen problemen.
Het is een zaak het hoofd er goed bij te houden omdat het lastig is te onderscheiden wat waarbij hoort omdat er veel problemen.boven de tafel komen. Hierdoor is het gemakkelijk om te verdwalen in een grote hoeveelheid gebeurtenissen. Aan het einde komt alles uiteindelijk samen maar heb ik het gevoel dat het te snel afgelopen was. Het boek had dikker mogen zijn om alle verhaallijnen en personages te eindigen.

Reacties op: Zonder Lisa

58
Zonder Lisa - Svea Ersson
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker