Advertentie

Ik mocht voor Harper Collins Dag en Nacht van Romy Hausmann lezen.

Korte samenvatting:
Hij wil controle. Hij neemt controle. Hij houdt controle.
Lena is al veertien jaar spoorloos verdwenen. Tot haar ouders plots het verlossende bericht krijgen dat ze gevonden zou zijn. Maar dan volgt een nieuwe klap: de vrouw die bewusteloos in het ziekenhuis ligt is niet Lena, ze lijkt alleen sprekend op haar…
Al snel blijkt dat de vrouw ontsnapt is aan een pure nachtmerrie: een man die ze had leren kennen in de kroeg, sloot haar op in een afgelegen hut in een bos. Ze moest doen alsof ze een zekere Lena was en op twee kinderen passen die niet de hare waren. De man legde hun strikte regels op die ze nauwgezet moesten volgen. Dag en nacht. Wie is die man en waarom is hij nog niet opgepakt? En wat is er met Lena gebeurd?
Dag en nacht is een bloedstollende, tragische en bij vlagen ontroerende thriller die onder je huid kruipt en je niet meer loslaat.


De cover:
De cover laat 4 situaties zien. Waardoor ik meteen een beeld in mijn hoofd krijgt waardoor ik wil weten hoe wat en waarom in deze situaties. Ik vind het voor een thriller een mooie cover waardoor ik in ieder geval meteen geïnteresseerd ben.


Wat vond ik ervan?:
Vanaf bladzijde 1 ben ik meteen fan van dit verhaal. Het zuigt me meteen in het verhaal waardoor ik heel moeilijk kan stoppen met lezen. Ik vind het ook tot aan de laatste pagina’s allemaal heel mysterieus en kan er mijn vinger niet precies op leggen. En als dan eenmaal het plot zich aandient denk ik: deze had ik niet zien aankomen! Echt een goede thriller die je tot op het laatst steeds op een ander spoor wil zetten waardoor het einde een echte verrassing is.

Reacties op: Geweldige thriller

32
Dag en nacht - Romy Hausmann
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker