Advertentie

Ik las voor Futuro Uitgevers de literaire thriller Kamer 305 van Yvonne Franssen.
Samenvatting:
“Pas na tweeën ’s middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine.
Hoe lang moet ik mijn nieuwsgierigheid nog bedwingen? Serieus Kim, ik maak me zorgen. Wat is er aan de hand?
Wat is er aan de hand? Absoluut een goeie vraag. Dat zou ik ook wel willen weten. Het lijkt er sterk op dat mijn minnaar zijn vrouw heeft vermoord, mijn echtgenoot heeft geprobeerd mijn moeder te vermoorden en ik ben bang dat een van mijn cliënten onderweg is om mij te vermoorden. Meer niet. Niets om je zorgen over te maken.”
In de literaire thriller Kamer 305 raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden.
De Cover:
De cover heeft een donkere uitstraling. Dit kan ik altijd wel waarderen bij een thriller. Op de cover zie een verlichte parkeerplaats. Dit beeld word een paar keer tijdens het verhaal geschetst. Ik vind het dan mooi dat dit zo herkenbaar is.
Wat vond ik ervan?:
Het boek laat zich makkelijk lezen daar het bestaat uit kleine hoofdstukjes ieder door een ander personage. Doordat je steeds een klein hoofdstukje hebt word je getriggerd om verder te lezen. Je wilt weten of de lijntjes die je uitzet in je hoofd kloppen, maar als je dan eenmaal het plot nadert, dan besef je dat je lijntjes niet helemaal kloppen. Ik vind de personages van het boek goed uitgewerkt, waardoor er een soort van herkenbaarheid is en dit maakt het verhaal interessant. Dit is het eerste boek wat ik van Yvonne Franssen heb gelezen. De andere staan nu zeker op mijn lijstje, want dit smaakt naar meer.
Ik geef het boek 4 van de 5 sterren.

Reacties op: top thriller

143
Kamer 305 - Yvonne Franssen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,95 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker