Advertentie

Samenvatting
Je zal maar wakker worden omgeven door een hond en katten terwijl je deze nog nooit hebt gehad en ze lijken je te kennen en te mogen, dit overkomt Jim Vermeersch als hij wakker wordt en hij schrikt zich rot. Hij is erg in de war en vervalt van de ene verbazing in de andere, alles is anders dan hij zich herinnerd van de dag ervoor. Dan blijkt dat hij twee jaar van zijn leven kwijt is, zijn geheugen over deze tijd is weg. Het ergste is nog wel dat zijn zoon totaal veranderd is en hem lijkt te haten en waar is zijn vrouw?

Beetje bij beetje blijkt alles anders dan hij gedacht had en gaat hij aan zichzelf twijfelen. Wat doet hij in België terwijl hij in Engeland zijn leven heeft, zoveel vraagtekens en weinig antwoorden.

Quote: ‘Wat als je perfecte leven een leugen was?’

Wanneer hij op zoek gaat naar de ontbrekende stukjes, gaat hij aan zichzelf twijfelen en denkt hij dat hij dingen verkeerd heeft gedaan, waaronder een vrouw die steeds in zijn gedachten voorkomt, is hij vreemdgegaan?

Mijn mening
Dit verhaal zit ingenues in elkaar, goed opgebouwd en met steeds meer vragen die je beantwoord wilt hebben, dus blijf je doorlezen om te begrijpen hoe de vork in de steel zit. Wat een verhaal, totaal niet voorspelbaar, geniaal overdacht. En het einde tja … ongelofelijk.

Conclusie
Het is een zeer psychologisch, spannend en indrukwekkend boek. Een echte mustread, het laat je versteld staan. Het leest heel erg gemakkelijk en is zo in detail geschreven dat je er helemaal in mee kan gaan. De ene na de andere gebeurtenis is zo sterk beschreven, geniaal!

Reacties op: Wat een verhaal, totaal niet voorspelbaar, geniaal overdacht!

99
Kwijt - Sandra J. Paul
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker