Advertentie
    Selene VIP Club

"Meals in Minutes" is een flink boek met veel recepten. Elk recept heeft een introductie, actieve bereidingstijd en kooktijd, benodigd keukengerei, voor hoeveel personen het is, een ingrediëntenlijst en natuurlijk de bereidingsstappen.
De eerste 25 pagina's van het boek bevatten informatie over wat je kan doen aan voorbereiding, wat het idee is van dit boek en hoe de recepten zijn ingedeeld (op manier van bereiden).

De auteur heeft dit boek geschreven en de recepten ervoor ontwikkeld in een hele drukke periode in zijn leven: dat ze van Ierland naar Amerika verhuisden en daar een huis aan het zoeken waren, en dat ze een kind kregen. Op de kaft staat Donal Skehan met een eenpansmaaltijd, wat het idee achter dit boek heel goed weergeeft: zijn eigen recepten, vaak te maken in een enkele pan.
De recepten zijn inderdaad allemaal met één pan en nog wat extra dingen (zoals een snijplank en een mengkom) te maken. Sommige gerechten moeten een tijdje in de oven staan, maar de bereidingstijd is wel kort.

Dit boek bevat makkelijke eenpansrecepten, ideaal voor studenten die eens wat interessanters willen koken of voor mensen die niet zoveel tijd hebben om uitgebreid te koken voor hun gezin.

Zie het artikel met foto op de HHKB Spot voor meer over dit boek!

Reacties op: Makkelijke maar originele eenpansgerechten

3
Meals in Minutes - Donal Skehan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 25,99
E-book prijsvergelijker