Advertentie

Rupsje komt uit zijn holletje gekropen en wil steeds hoger, maar de wind en regen hebben andere plannen. Rupsje zal geduldig moeten afwachten, misschien komt de oplossing dan vanzelf.

Dit prachtige prentenboek is een lust voor het hoog, je weet niet waar je moet kijken doordat er zoveel mooie dingen te ontdekken zijn op de platen. De prachtige kleuren vormen bijzondere omgevingen waarin Rupsje zijn doel probeert te bereiken. Het verhaal wat erbij geschreven staat is kort maar krachtig en wordt in de platen goed weergegeven. Ook zonder tekst zou je ook precies weten wat er aan de hand is. 

De kleuren in het boek zijn natuurgetrouw en niet te fel waardoor het erg fijn is om ernaar te kijken en de verschillende elementen van de illustraties in je op te nemen. Je kunt door de tekeningen echt merken dat Maria bekend is met planten en bloemen want deze zijn op een prachtige realistische manier getekend. 

Maria Trulle is bekend om haar tekenboeken voor volwassenen. Haar passie voor tuinieren loopt als een rode draad door haar werk, dit is ook zeker te zien in haar eerste prentenboek Hoger! Hoger! 

Reacties op: Gewoon prachtig

4
Hoger hoger -
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,99
E-book prijsvergelijker