Advertentie

Vrijwel iedereen kent het verhaal van Assepoester (Ella, Elfida, Cinderella, Assepoes) en haar gemene stiefmoeder en zusters. Maar wat is waar van dit verhaal? Stiefmoeder Agnes vertelt in Er was eens iets anders haar verhaal, hoe ze Ella's stiefmoeder werd en wie Ella in werkelijkheid was. Maar pas op dit werkelijk verhaal wijkt af van het sprookje, durf jij daarmee geconfronteerd te worden?

Hervertellingen van sprookjes geven de originele sprookjes nog een extra dimensie.Je geloofd aan het einde van dit verhaal haast niet meer dat het eigenlijk een sprookje is, maar het lijkt bijna een non fictie.
Het is erg leuk om de achtergrond te leren van de 'boze' stiefmoeder van Assepoester die je normaal vrijwel niet leert kennen.
Daarnaast heeft Danielle een unieke schrijfstijl die je volledig in beslag neemt, niet alleen leef je ontzettend mee met Agnes maar ook het verhaal de 2 'lelijke' stiefzusjes, Charlotte en Matilda, en hun 'vete' met Elfilda. Dit verhaal is zo realistisch neergezet dat het vaak leest als een non fictie in plaats van een hervertelling van een zo bekend sprookje.

Danielle Teller groeide op in Canada maar vertrok voor haar studie naar de VS. In 2014 nam ze het dappere besluit ontslag te nemen als docent om haar droom waar te maken: het schrijven van een roman. All the ever afters, is haar tweede boek en het eerste boek wat vertaald is in het Nederlands.

Reacties op: Zo goed geschreven dat het zo waargebeurd zou kunnen zijn

33
Er was eens iets anders - Danielle Teller
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker