Advertentie

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent..

Nadat vele mensen dit eerste boek uit de serie zeven zussen al hebben gelezen ben ik er ook aan begonnen. En ik moet toegeven, het is niet gelogen. Het is echt een heerlijk verhaal om te lezen.
Geschiedenis, diverse continenten, liefde, verdriet, verlangen, hebzucht, afgunst, wroeten en het bekende sterfbed komen hier aan bod.

Het gezin van de zeven zussen is een wonderlijke samenstelling. In dit eerste deel maken we kennis met Maia en haar achtergrond.Ik denk dat de kracht van de serie (zonder dat ik het tweede of een ander deel heb gelezen op dit moment) zit in de kracht van het einde. Waar het verhaal van Maia ophoudt, neemt zusje Ally het over. Ik ga ervan uit dat deel 2 dan ook over Ally zal gaan. Ik brand van nieuwsgierigheid!


Reacties op: Prachtig Rio

3551
De zeven zussen - Lucinda Riley
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker