Advertentie

Ik ben Pelgrim, Terry Hayes
Dankzij een actie van Hebban mocht ik een exemplaar van Ik ben Pelgrim lezen en kijken of het volgens jou een terechte winnaar is van de Hebban Thriller Award. Je hoort wisselende verhalen over het boek, van helemaal niks tot fantastisch. Ik ben benieuwd.

Ik hoef niet meer te vertellen waar het boek over gaat, dat staat al uitgebreid hier vermeld. Het is een dikke pil (e.book ruim 900 pagina’s) en in het begin denk je wel wat moet dit worden. Het is wat verwarrend, onsamenhangend lijkt het. Na de moord in het begin lijkt het wel of dat er een beetje bij hangt en gaat het een hele andere kant op tot je bijna de moord vergeten bent en dan gaat het los en kan je het boek onmogelijk nog laten liggen.

Ik vind het absoluut een terechte winnaar! Het boek heeft prachtige zinnen, goede opbouw van de zinnen en is het waard om te herlezen omdat het zo mooi geschreven is. Er zitten verschillende lagen in het boek, psychologie, spanning, karakterontwikkeling en een meeslepend verhaal. Kortom een absolute aanrader. Dit is een schrijver om in de gaten te houden, ben benieuwd of een volgend boek dit nog kan overtreffen.

Reacties op: Geweldige winnaar

3199
Ik ben Pelgrim - Terry Hayes
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker