Noem jij jezelf succesvol? Stop dan met lezen. Vind jij het tijd voor verandering en heb je het ervoor over te zwoegen voor succes? 365 dagen succesvol van David de Kock en Arjan Vergeer is het antwoord. Zij hebben een stappenplan ontwikkeld om je naar succes te begeleiden.

Verwacht geen vernieuwende theorie over succes. Waarom je het toch moet lezen? In de woorden van De Kock en Vergeer: ‘Criticasters zeggen ook wel eens over deze methode dat ze niets lezen wat ze nooit eerder ergens hebben gehoord of gelezen. En daar zouden ze zo maar eens gelijk in kunnen hebben. Dit boek gaat dan ook niet over wat je weet, maar over wat je doet met wat je weet.’ Het doel van David de Kock en Arjan Vergeer is dat Nederland in 2020 het gelukkigste land ter wereld is. Volgens het World Happiness Report 2013 staat Nederland al op de vierde plaats.

In 365 dagen succesvol wordt de lezer naar succes begeleid in dertien stappen, die binnen vier fases vallen. In de eerste fase maak je je los van verwachtingen en ontdek je wat je belangrijk vindt. Daarna ga je genieten van vrijheid en overvloed om vervolgens belangrijke knopen door te hakken. In de laatste fase kijk je naar de resultaten van jouw succes. Het boekje is in een uur uit te lezen, maar aangeraden wordt er langer de tijd voor te nemen en actief deel te nemen aan de oefeningen.

Met hun achtergrond in promotie en choaching is het niet verwonderlijk dat de auteurs een boek hebben geschreven dat meegaat in de moderne ontwikkelingen en zowel qua opmaak als qua tone of voice zo is geschreven dat het boek een plezier is om te lezen. Het is joviaal en laagdrempelig geschreven en speels opgemaakt met afbeeldingen, kaders en citaten, zodat de lezer niet het idee heeft een zelfhulpboek in handen te hebben.

365 dagen succesvol is een boekje van klein formaat dat bij de gemotiveerde lezer een grote impact zal hebben. De auteurs hebben wijsheden en praktijkvoorbeelden bij elkaar gesprokkeld en die op een persoonlijke, coachende tone of voice opgeschreven met ruimte voor de lezer om zelf invulling te geven aan het boek. Letterlijk, want er zijn tekstvakjes bedoeld om in te schrijven. Hierdoor wordt de gemotiveerde lezer aangespoord zelf na te denken over zijn eigen leven en welke stappen er moeten worden gezet om dichter bij het succes te komen.

Reacties op: Gegarandeerd succes in 13 stappen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bij