Het eerste wat aan Ontworteld opvalt is de kaft. Naast de hoofdtekening staan er meerdere kleine tekeningen op waar je steeds weer andere details treft. Details waar je van gaat afvragen of het werkelijk in het boek voorkomt.

Vanaf het moment dat je gaat lezen valt de sprookjesachtige sfeer op, niet zoals bij de bekende Westerse sprookjes, maar zoals in de Russische sprookjes. Het is zeker geen zoet verhaal, want het woud waar de mensen tegen beschermt worden door de tovenaar is zeer duidelijk duister, maar wat het woud dan is en waar het vandaan komt.....
De relaties in Ontworteld zijn zeer goed uitgewerkt en er is een duidelijke ontwikkeling in de karakters. In alles staat het woud centraal, al het leven lijkt er mee verbonden, of dit nu goed of kwaad is. Het woud is er gewoon, altijd.
Er gebeurd veel in Ontworteld, het boek houd je constant in spanning, je wilt verder lezen, weten wat er verder gebeurd en hoe het de hoofdpersonen vergaat.
Ontworteld heeft een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, zonder dat het een scheefgroei of overheersing gaf met of van de andere en vooral de mannelijke hoofdpersonen,
Er is zoveel vertellen over dit boek, maar het is zeker niet de bedoeling spoilers te geven
Lees het boek en het zal je meesleuren op een magische reis.

Reacties op: Een betoverend boek

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €12,99 bij

bestellen