Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Duister verleden van Wim Hendrikse wil je weten wie die vrouw is, wat haar achtergrond is. De titel maakt nieuwsgierig en klinkt tegelijkertijd ook een beetje angstaanjagend.
Net als in het vorige deel, wordt je ook in dit deel weer meteen vanaf de eerste bladzijde meegezogen in het verhaal. Je wordt meteen nieuwsgierig naar wie het slachtoffer is en wie de dader is. Daarna gebeurt er nog veel meer waardoor je op een gegeven moment gaat afvragen wat de gebeurtenissen met elkaar gemeen hebben of dat je ze los van elkaar moet zien. Er komen steeds meer vragen, maar of daar ook antwoorden op komen? Wie spreekt de waarheid en wie liegt? Het verhaal kent heel veel verrassende wendingen. Steeds als je een vermoeden hebt hoe het verhaal verder zal gaan lopen, blijkt het toch weer een totaal andere kant op te gaan, blijkt er weer een andere mogelijke dader in beeld te komen.
Ook in dit deel weet Wim Hendrikse de hoofd- en bijpersonen goed uit te diepen waardoor je een heel goed beeld krijgt van de personen. Sommige mensen blijken toch niet zo aardig te zijn als ze lijken en blijken een dubbele agenda te hebben, terwijl je met andere personen alleen maar medelijden kan hebben omdat hun leven is gelopen zoals het is gelopen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/06/duister-verleden-wim-hendrikse.html .

Reacties op: Hoe duister is het verleden?

9
Duister verleden - Wim Hendrikse
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker