Advertentie

Bij het zien van de vrolijke Getty Kaspers op de cover van Een leven lang geleden van Dave Boomkens weet je meteen waar het boek over gaat. Mocht je in een chagerijnige bui zijn, dan wordt je wel vrolijk van Getty, haar vrolijke lach is aanstekelijk. De titel spreekt voor zichzelf, het gaat over haar leven tot nu toe.
Het boek is op een vertellende manier geschreven. Getty Kaspers vertelt vanuit het boek haar levensverhaal aan de lezer. Je hebt daardoor het gevoel dat ze gezellig bij jou aan de koffie zit. Het is een levensverhaal vol met ups en downs en heel veel er tussenin, een leven dat alles behalve saai is. Ze is heel erg eerlijk, vertelt zelfs over een periode waaraan ze liever niet meer herinnert wil worden, maar die niet mocht ontbreken in haar levensverhaal, omdat het anders niet compleet is. Na het lezen van haar levensverhaal kan je alleen maar bewondering opbrengen voor Getty, dat ze er altijd bovenop weet te komen.
Je krijgt een goed beeld van hoe haar jeugd was, hoe ze als kind was, wanneer ze is gaan zingen, hoe Teach In is begonnen, haar leven voor- en na het songfestival, haar huwelijken en hoe het nu met haar gaat.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/06/een-leven-lang-geleden-dave-boomkens.html .

Reacties op: Alles behalve saai leven

15
Een leven lang geleden - Dave Boomkens
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker