Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Forever 27 van Godfried Nevels krijg je al een idee waar het boek over zal gaan. De 'oudere' lezers zullen de artiesten vast herkennen. De titel zegt helaas genoeg. Helaas in de zin van dat de artiesten die in dit boek besproken worden niet ouder hebben mogen worden dan 27 jaar. Het boek is schitterend vormgegeven door de gebruikte kleuren en de foto's.
Forever 27 van Godfried Nevels begint met een mooi voorwoord van Barry Hay en later in dit boek is er ook nog een interview met hem over Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison en worden er een paar mythes, zoals bijvoorbeeld over een optreden van The Golden Earring waar Janis Joplin bij aanwezig was, de wereld uit geholpen.
In dit boek worden het overlijden van tien bekende artiesten zoals bijvoorbeeld Kurt Cobain en minder bekende artiesten zoals bijvoorbeeld Kristen Pfaff belicht. Hoe hun korte leven was, wie de eerste grote muzikant was die op 27 jarige leeftijd overleed, wie ze bewonderden, hoe sommige artiesten elkaar bij leven kruisten, wat ze, buiten hun leeftijd dat ze kwamen te overlijden, nog meer gemeen hadden, hoe hun muzikale leven was, hoe ze overleden, wat hun laatste woorden waren en wat voor impact hun overlijden had.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/06/forever-27-godfried-nevels.html .

Reacties op: De club van de te jong overledenen

7
Forever 27 - Godfried Nevels
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,99
E-book prijsvergelijker