Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Over de Grens van Mechtild Borrmann wil je weten waar het meisje naar toe gaat en waar ze vandaan komt, wat haar verhaal is. De titel maakt nieuwsgierig. Je wilt weten of dat je het letterlijk of figuurlijk of allebei moet nemen.
Meteen vanaf de proloog wordt je meegezogen in een verhaal waarin gezocht wordt naar de waarheid van hetgeen er indertijd is gebeurd. Helaas, maar gelukkig voor de lezer van dit boek, is dat niet zo eenvoudig te verklaren. Zeker niet als er wordt gezwegen, maar waarom die persoon zwijgt? Is dat uit zelfbehoud, is ze schuldig aan diverse zaken of probeert ze iemand of meerdere personen te beschermen? Waren het twee ongelukken die toevallig vlak achter elkaar gebeurden of zat er iemand achter? Als er iemand achter zat, wilde die dan wraak nemen? En hoe zit het met de verhalen over het kindertehuis? Zijn die waar of niet waar?
Je wordt heen en weer geslingerd in de tijd en plaats waarbij je langzaam aan steeds meer komt te weten over hetgeen er is gebeurd. De tijd en plaats staan boven ieder hoofdstuk zodat je weet over welke tijd en welke plaats het gaat, maar de hoofdstukken zijn bekeken vanuit diverse personen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/06/over-de-grens-mechtild-borrmann.html .

Reacties op: Wat is er echt gebeurd?

35
Over de grens - Mechtild Borrmann
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99
E-book prijsvergelijker