Laat ik voorop stellen dat het een goed boek is en dat ik over algemeen dol ben op de werken van Esther Verhoef. Het verhaal van de Kraamhulp boeit, is vlot geschreven, de personages zijn redelijk uitgewerkt en het is spannend.
Er zit een goede opbouw in het boek. Dat je direct al weet wie de 'slechterik' is, is niet eens erg. Dat is knap. Want dan moet je toch een manier vinden de spanning in het verhaal te houden, en dat lukt goed!

Aan het eind, echt helemaal aan het eind, zit er een geweldig plot in het boek.Daar heb ik van genoten.

Echter, voor mij was het net te laat. De plot. Ik miste ergens in het midden, of net iets voorbij het midden, nog een wending, een ontdekking, iets. Niet zo groots en openbarend zoals de plot aan het eind, maar gewoon, een leuke extra ontdekking voor de lezer. Of wat hints. Ik weet niet. Dat miste ik een beetje. Voor mij kwam de climax net wat te laat. Waardoor je 1/3 deel van het boek precies kunt voorspellen wat er gaat gebeuren. Dit kan ook persoonlijk zijn natuurlijk.
Verder toch een heel leuk en goed boek. Ik zou het zeker aanraden aan een ieder die van spannende romans houdt. Ik zou het niet aanraden als cadeau aan moeders die net zijn bevallen van hun eerste kindje, en de Kraamhulp nog in huis hebben!

Reacties op: Goed maar niet fantastisch

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €14,95 bij

bestellen