Advertentie

vergeven is het hoofdthema van dit boek van de dayne matthews serie. Het christelijk kinder theater krijgt hiermee te maken nadat 2 van hun kinderen zijn doodgereden door een dronken automobilist. Hoe ga je hiermee om? De kinderen leren dat vergeven de weg is die God van ze vraagt en dat haat ze zeker niet verder helpt.
Ook Dayne zelf ontdekt dat hij vergeving van God nodig heeft. Ook hij moet vergeven: zijn biologische en adoptie ouders. Maar ook hij heeft dingen gedaan die niet goed zijn. Echter de vraag of hij ooit contact zal krijgen met zijn biologische familie is nog maar de vraag. En komt het goed met zijn liefde voor Katy Hart?
Ook Ashley moet vergeven als ze erachter komt dat ze nog een broer heeft waar haar ouders haar nooit over hebben verteld. Ze ontdekt dat ze net zo kan en mag vergeven als ze zelf vergeven is. Ook zei heeft immers een kind gekregen terwijl ze niet getrouwd was. Ze beseft echter dat zezelf wel haar kindje kon houden door het begrip, de liefde en de vergeving van haar ouders.
Ben heel erg benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen dus ga de volgende delen ook zeker lezen

Reacties op: vergeven

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 23,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 23,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bij