Advertentie

Karin Slaughter (1971) heeft vanaf 2001 ieder jaar een boek geschreven. Vele boeken zijn verschenen als onderdeel van een reeks; Atlanta-reeks (met Will Trent), Grant County-reeks (met Sara Linton) en Georgia-reeks (samenvloeiing van Atlanta en Grant County). Daarnaast heeft ze ook enkele stand-alone boeken geschreven.
Karin Slaughter schrijft in haar boeken over waargebeurde misdaden en stelt lastige thema's aan de kaak. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar boeken.

Laatste weduwe is onderdeel van de Georgia-reeks waarin zowel Will Trent als Sara Linton spelen. Het verhaal speelt zich af in de korte toekomst, te weten augustus 2019.
Op een dag wordt Michelle Spivey (wetenschapper aan het Center for Disease Control) ontvoert en is ruim een maand verdwenen als Sara Linton voor de ogen van haar geliefde, Will Trent wordt ontvoert. Op dat moment begint een spannende strijd om Sara te vinden en uit te zoeken of de ontvoering van Michelle en Sara iets met elkaar te maken hebben en zo ja, wat dan?
Vanaf de ontvoering van Michelle gaan de hoofdstukken in het boek verder verdeeld over Faith (partner collega van Will), Will en Sara.
Doordat de schrijfster hetzelfde tijdstip uit 3 verschillende oogpunten laat vertellen wordt je als lezer het verhaal ingezogen. Het is spannend, het is af en toe gruwelijk, soms lieflijk maar bovenal een vreselijk goed verhaal. Eenmaal begonnen in het boek is het zeer moeilijk weg te leggen.
Het onderwerp is gruwelijk actueel, het verhaal is realistisch en soms vraag je je af hoe het mogelijk is dat er zulk soort mensen bestaan.
Laatste weduwe is wederom een superspannend, razendsnel verhaal met Will Trent en Sara Linton in de hoofdrollen. Een boek dat in het hoofd blijft rondzingen en je als lezer aan het denken zet.

Reacties op: Wederom superspannend en razendsnel

381
Laatste weduwe - Karin Slaughter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 13,99
E-book prijsvergelijker