Advertentie

Debet het vervolg van de Eetclub een bestseller van Saskia Noort. Wanneer Michel Brouwers s’nachts op weg verongelukt begint de ellende voor zijn vrouw Karen en hun 2 puberdochters Sophie en Annabelle. Karen heeft totaal geen weet wat er zich allemaal af heeft gespeeld in de laatste jaren van haar huwelijk met Michel. Ze heeft de kop in het zand gestoken om alles niet onder ogen te hoeven zien maar door zijn dood wordt er een beerput opengetrokken en krijgt ze opeens weer te maken met de mensen van 10 jaar geleden van hun “eetclubje” in Blaricum waar ze destijds woonde. Op zoek naar antwoorden stuit ze op dingen en gegevens waar ze haar ogen voor had gesloten. Nu heeft ze geen andere keus dan in die puinhoop te gaan spitten en wraak te nemen op Ivo en Simon die de touwtjes aardig strak hebben getrokken.

Het lijkt of Saskia Noort gewoon al die jaren verder is blijven denken en werken aan het vervolg van de Eetclub. Als je begint te lezen heb je het idee de soap gaat verder of er niets is gebeurd alleen dat ze allemaal ouder zijn geworden en last hebben van hun midlife crisis. Na de eerste paar hoofdstukken gelezen te hebben had ik wel zoiets van ja weinig nieuws of schokkends maar op een gegeven moment keert het tij en stijgt de spanning. Tevens laat Saskia je toe in het hoofd van Karen en krijg het verhaal je beet en laat het je niet meer los tot de ontknoping en je de laatste regel heb gelezen.

Het leest vlot en nadat het voor mij het begon met een matig begin heb ik gaandeweg het lezen mijn mening bij moeten stellen. Het verhaal nam voor mij een verrassende wending en mede hierdoor is het voor mij toch nog een heerlijk boek geworden.

Reacties op: Recensie Debet

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 11,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 11,00
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijBestel dit luisterboek voor  €15,95 bij

bestellen