Ik heb al meerdere boeken van deze schrijfster gelezen en ook deze behoort tot de vier sterren categorie. Het verhaal leest lekker weg, aan het einde begint de spanning. Dit boek leest dan ook zeker niet als een thriller, maar meer als een spannende roman.

De twee hoofdpersonen zijn de halfzusjes Myrthe en Eva. Myrthe laat veel te veel over zich heenlopen. Eva overdonderd haar met haar charme. Wat eerst als een logeerpartij begon, eindigt in een “vaste” verblijfplaats. Steeds meer begint Myrthe te twijfelen aan de eerlijkheid van Eva, wat voert zij in haar schild.

Daarnaast heb je de verhalen van een oud-rechercheur, dit zijn aparte hoofdstukken, die een onnatuurlijke dood die nooit is opgelost weer onder de loep neemt en hierdoor in contact komt met de B&B van de halfzusjes. Uiteindelijk blijkt Eva toch niet zo onschuldig te zijn.

Je voelt de onderliggende spanning tussen Eva en Myrthe, wat voert Eva in haar schild. Zijn de “onnatuurlijke dood” van hun moeder en later de buurman van Myrthe wel onnatuurlijk of speelt hier iets anders?

Reacties op: Geen thriller

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €9,95 bij

bestellen