Passagier 23

Passagier 23 is het verhaal dat draait om politiepsycholoog Martin Schwarz . Hij ( Martin) is zijn vrouw en zijn zijn zoontje verloren tijdens een vakantie op een cruiseboot Sultan of the Sea. Wat er precies is gebeurd niemand schijnt het te weten en te kunnen achterhalen hoe het kon gebeuren. Martin heeft zich voorgenomen nooit meer een voet aan boord van een cruiseschip te zetten. Op een dag wordt hij gebeld door een oude dame Gerluide Dopkowitz . Zij bevind zich op het cruiseschip de Sultan of the Sea. Martin besluit toch aan boord te gaan maar niet voor lang alleen om te kijken wat ze voor hem in petto heeft. Dan krijg hij te horen dat er een meisje verdwenen was en dat dit meisje is teruggekeerd op de Sultan of the Sea – samen met de teddybeer van zijn zoontje. Hij besluit op onderzoek te gaan en stuit om bizarre gebeurtenissen.....

Passagier 23 bestaat uit verschillende verhaallijnen en karakters . Je ben vanaf de proloog al meteen in de ban van het verhaal en Fitzek weet dit tot het einde vast te houden. Gedurende het verhaal denk je ooo het zit zo of zo maar Fitzek weet er steeds weer een nieuwe wending in het verhaal te brengen. De personages zijn divers en hebben hun eigen stijl en inbreng in het verhaal en vraag je jezelf af wat heeft dit allemaal met elkaar te maken maar uiteindelijk valt alles mooi in elkaar. De korte hst zijn krachtig geschreven volop met spanning en dan ineens is er een dosis humor die je even laat bijkomen van de volop aanwezige spanning. Er wordt niets te vroeg van het plot prijsgeven integendeel je wordt regelmatig op het verkeerde been gezet.

De schrijfstijl van Sebastian Fizek vond ik Prettig ,krachtig , goed uitgewerkt , prachtige wendingen in het verhaal en tussendoor een leuke humor .
Sebastian Fitzek heeft met passagier 23 een waanzinnige thriller neergezet die naar meer smaakt.

Reacties op: passagier 23

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders