Advertentie

Voor de meisjes,

“ Heb je wel gehoord van de zeven de zeven, heb je wel gehoord van de zevensprong” een kinder liedje gezogen door Anne Vermeer van 7 jaar.

Wat hebben een criminele Karel met zijn vriendin Kim gemeen met een welvarende familie Vermeer
Op het eerste gezicht niets. Dan wordt er een aanslag gepleegd op de criminele Karel. Karel is net op weg met zijn vriendin Kim naar hun onderduik adres .Deze aanslag mislukt. Een paar dagen later op een zoon van de familie Vermeer, Leonard. Ook deze mislukt maar Leanard komt wel zwaar gewond in het ziekenhuis terecht.
Deze 2 mannen lijken erg veel op elkaar. Zou het een vergissing van persoon zijn geweest of speelt er meer. Rechercheur Nina Hanssen is belast met beide zaken. Haar baas denkt dat de 2e poging op Leonard een vergissing van de schutter was. Nina denkt dat anders over. Ze duikt in het verleden van het gezin Vermeer en komt achter een hoop dingen. Steeds meer puzzelstukjes vallen op zijn plaats en ontrafeld het familie geheim van familie Vermeer.
Zo klopt er iets niet met Leonard, draagt dochter Anne een geheim met haar maar en is Joyce de vrouw van Leonard zwanger maar is dit kindje wel gewenst. En wat is er met Charlotte de dochter van Jean en kleindochter van Manfred het hoofd van de Familie Vermeer.
Het is een boek met soms wat korte hoofdstukken die je een inkijkje geeft in de levens van een hoop mensen. Ze lijken aan de ene kant niets met elkaar te maken hebben maar is dat wel zo.
Het heeft een hele fijne spanning en is vlot geschreven. Ik geef het boek 4 sterren.

Reacties op: Voor de meisjes. Voor alle meisjes

102
Voor de meisjes - Heleen van der Kemp
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker