Lezersrecensie
Fabrieksbrood
In een fabriek neemt men meel of bloem/gist/water en zout en in een zo efficiënt mogelijk proces resulteert dit in een brood. het voldoet aan de vraag, lijkt altijd het zelfde , voed en het kan ook nog zomaar best smakelijk zijn.
De ambachtelijke bakker neemt meel of bloem/gist/water en zout en met liefde en passie maakt hij een brood. iedere dag iets anders, het voed maar wordt bovenal gemaakt om je te laten genieten van een stukje vakwerk
James Patterson en zijn team doen het iedere keer weer, en eigenlijk brengen ze precies wat je mag verwachten. maar hoe je het ook wend of keert het blijft en fabrieksbrood. veel verkocht, het voorziet in een behoefte en het is altijd hetzelfde.
De ambachtelijke bakker neemt meel of bloem/gist/water en zout en met liefde en passie maakt hij een brood. iedere dag iets anders, het voed maar wordt bovenal gemaakt om je te laten genieten van een stukje vakwerk
James Patterson en zijn team doen het iedere keer weer, en eigenlijk brengen ze precies wat je mag verwachten. maar hoe je het ook wend of keert het blijft en fabrieksbrood. veel verkocht, het voorziet in een behoefte en het is altijd hetzelfde.
1
Reageer op deze recensie