Advertentie

Mea Culpa de debuutroman van Clare Mackintosh, een voormalig politieagent en freelance journaliste.

Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende gezichtspunten nadat er een tragisch ongeval plaatsvindt dat resulteert in de dood van een jong kind. Clare Mackintoshs heeft twee verschillende vormen van criminaliteit in deze roman samengevoegd. Drugsbende en doorrijden na een dodelijk ongeval waarbij het laatste het belangrijkste deel van het verhaal is.

De psychologische impact op de verdachte van het ongeval is groot en wordt uitvoerig uit de doeken gedaan evenals de details van de procedure van het onderzoek dat door commissaris Ray Stephen en zijn assistente Kate Evans wordt uitgevoerd. Pas op een laat moment vallen de puzzelstukjes in elkaar. De lezer word voortdurend op het verkeerde been gezet. Het tempo en de manier van schrijven is prettig en later blijkt de dader iemand te zijn die de lezer niet zag aankomen.

De kinderen van commissaris Ray Stephen komen zijdelings aanbod maar dit wordt niet voldoende uitgewerkt. Hoe het met Tom afloopt zal de lezer nooit weten.

Het open einde met weer de letters het zand, waar of inbeelding, het leven van Jenna Gray zal nooit goed kunnen worden met zoveel trauma’s.

Reacties op: Het leven van Jenna Gray

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijBestel dit luisterboek voor  €14,99 bij

bestellen