Advertentie

Door de huidige nieuwsberichten over de afscheiding va n Schotland van Engeland eigenlijk weer een heel actueel verhaal. De prachtige en levensechte taferelen van het leven in Schotland in de tijd van "Bonnie Prince" Charles Stuart en de bloedige slag bij Culloden om de troon terug ter heroveren maken dat je heel goed begrijpt welke keuzes er heden ten dage gemaakt worden.

Omdat Claire weet wie er als overwinnaar bij Culloden uit de strijd zal komen en dit het einde van de clans in Schotland zal betekenen zet zij er samen met haar geliefde Jamie alles op alles op om de plannen van Charles Stuart te dwarsbomen. Dit brengt het paar van de Schotse Hooglanden naar Parijs en de adelijke perikelen rond de Franse koning Louis.

Toch moeten Claire en Jamie weer onnoemelijke avonturen doorstaan en een onmenselijke beslissing nemen om de toekomst van hun nog ongeboren dochter Brianna veilig te stellen.

De liefde tussen Jamie en Claire is zo echt en voelbaar dat je het paar als lezer in je hart sluit en aan het einde van deel 2 kun je alleen nog maar denken aan boek 3 wat klaar ligt weer vol met avonturen. Hoe zal het verder gaan?

Reacties op: Weer heel actueel

Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €6,79 bij